background

Luchtwassers van Agro Air Concepts

AAC Luchtwassers behoren tot de meest effectieve, bedrijfszekere, onderhoud- en gebruiksvriendelijke luchtwassers en zijn multifunctioneel inzet en plaatsbaar.

Onze speerpunten

  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Overgedimensioneerd
  • Gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm
  • Continue ondersteuning en gedegen vakkennis

Door de standaard overdimensionering van de luchtwassers in combinatie met de juiste “drukkanaal” afmetingen, hebben de filters zelf een zeer lage weerstand. Met name daardoor is het energieverbruik van de ventilatoren aanzienlijk minder. De door AAC frequentie gestuurde pomp voor het spoel- en spuiwater in combinatie met een zomer- en winter besturingsprogramma drukt de energiekosten, kortom een behoorlijke kostenbesparing!! Gelet op de steeds stijgende energiekosten heeft AAC bewust gekozen voor overdimensionering van haar luchtwassers wat “pieken” tegengaat.

De filters worden schoon gehouden door continuering van bevochtiging. Daarlangs is het AAC luchtwasser filtersysteem optimaal bereikbaar voor periodiek onderhoud en controle en bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Ieder AAC luchtwas filtersysteem kan eenvoudig van een 70% biologische luchtwasser naar een 95% chemische luchtwasser worden omgebouwd en andersom. Alle systemen worden als module geleverd en beide vormen maken gebruik van dezelfde standaard componenten. Agro Air Concepts biedt de oplossing voor zowel de agrarische als industriële bedrijven daar waar het gaat om schone lucht.

Nieuws

10 november 2015

Gezocht installatie medewerker

Wij zijn opzoek naar een installatie medewerker.

20 oktober 2015

Te koop tweedehands luchtwasser

Te koop tweedehands luchtwasser uit 2008.

28 september 2015

Nu voor Combi-Bio luchtwasser: PH-Stabilisator

Nu voor Combi-Bio luchtwasser: PH-Stabilisator.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

23 september 2015

Open dag V.O.F.Gebroeders J. en P. Bakker te Noordbeemster 30 oktober

Open dag uitbreiding emissiearme ligboxenstal van VOF gebr. J. en P. Bakker